Denne helgen blir ELEMENTær for familier

Helgen 23-24 september blir det aktivitetshelg for hele familien du ikke vil gå glipp av. Kom og opplev elementene Ild, Luft og Vann når Salten Brann, Norsk Luftfartsmuseum og Bodø Spektrum går sammen for et historisk samarbeid. Du kjøper én billett, som gir deg inngang til både museet og badeland. Salten Brann har åpen dag lørdag, og her er det gratis inngang. Gled deg til en helg spekket med morsomme aktiviteter.

«Vi har lenge snakket om å gjøre noe sammen og har nå planlagt en aktivitetshelg på Stormyra. Vi synes det er gøy å gjøre dette sammen da vi kan dra inn de grunnleggende elementene som ild, luft og vann som blir tema for helgen. Det kommer til å bli en kvalitetshelg for familier.» Sier Renate Nikolaisen, event- og salgskonsulent, Norsk Luftfartsmuseum.

Gjennom lek og aktiviteter skal deltagerne få lære om og oppleve de tre elementene. «Programmet vil bli sluppet etter hvert men vi kan røpe at aktivitetene vil gjøre familien bedre kjent med elementene ild, luft og vann. Hos Norsk Luftfartsmuseum vil det blant annet være rebusløyper og oppgaver tilknyttet luft og i Nordlandsbadet vil du blant annet kunne teste hvordan redningsvester funker i vann og livredning vil være et gjennomgående tema.» Sier Kristin Haugen, salg- og markedsansvarlig i Bodø Spektrum.

Åpningstider:

Salten Brann har åpen brannstasjon lørdag 23. september fra klokken 10.00-14.00.

Nordlandsbadet og Norsk Luftfartsmuseum har åpent lørdag 23. og søndag 24. september fra klokken 10:00-18:00.

Den rabatterte billetten kan kjøpes enten hos Nordlandsbadet eller Norsk Luftfartsmuseum, og må brukes i løpet av helgen. Du velger selvfølgelig selv hvem du besøker først

Program:

Nordlandsbadet: 

Søndag 24. september kl. 12.30-14.30

Luftfartsmuseet: 

Lørdag 23. og søndag 24. september

Brannstasjonen: 

Lørdag 23. september kl. 10.00-14.00

Billetter:

Inngangsbilletter kan kjøpes hos Norsk Luftfartsmuseum og Nordlandsbadet og gir inngang til begge stedene (billetten må brukes helgen 23.-24. september).

Familiepris (2 voksne + 2 barn): kr. 650,-

Voksen: kr. 250,-

Barn: kr. 150,-