Hjem Hallene Nordlandsbadet Velvære Velvære
Nordlandshallen / Bodøhallen
958 29 558 (Hallbetjenter)

Image

 

Bodøhallen

 

Bodøhallen, yngste bidraget  i Spektrumfamilien og et selvsagt valg ved større arrangement som konferanser, konserter, messer, håndballkamper, idrettsturneringer, events og dansegallaer for å nevne noe.

 

Hallen har vært brukt som arena for bl.a. Nord-Norsk Storhusholdningsmesse, Gjør din bolig bedre messe, Julegalla, Jubileumsfester, Inovus, MultiLAN og Utdanning og Yrkesmessa. Bodøhallen ligger vegg i vegg med "storebror" Nordlandshallen, restaurant, Spa og velværesenter og badeland.


Bodøhallen er eneste permanente idrettshall som er godkjent for landslagskamper i Nord-Norge. Det har hittil vært spilt flere landskamper i Bodø Spektrum og både spillere og trenere er meget godt fornøyd med både hall og øvrige fasiliteter. Bodøs hjemmelag BHK fyller stadig hallen med spennende og underholdende håndball. Se Norges Håndballforbunds Banedagbok, for kampoversikter fremover. Vi tar forbehold om eventuelle endringer.   


Nordland Musikkfestuke har hvert år lagt flere av sine arrangement til Bodøhallen og mange konserter har dratt fulle hus. De fleste musikksjangere har vært presentert i Bodøhallen, alt fra pop/rock til klassisk, jazz og opera. Klubbkonserter med et mer intimt konsertlokale slår godt an, og her ser en virkelig hvor uendelig mange muligheter hallen har til å endre både utseende og atmosfære.Print
Tips
Del på Facebook
Facebook Twitter TripAdvisor Visit Bod° Bod° kommune Bodø Legevakt Pias ballettstudio Friskhuset 7.himmel Badelandene

Bodø Spektrum: Plassmyrveien, Bodø • Tlf: 75 59 15 00 • Ansatteportal loginWebdesign og publiseringsløsning: mpDesign