Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

April i Spektrum

Det er stadig ting som skjer i Bodø Spektrum og her finner du oversikten over noen av aktivitetene for april.

6. april: Ørnulfs minimesterskap

Ørnulf ønsker å invitere alle barn til et minimesterskap i vannsklie. Hvor fort klarer du å kjøre ned sklien? Klokken 12.00 starter vi med aquadance i bølgebassenget. Her kan alle som ønsker delta. Deretter går vi bortover til sklien og alle får teste hvor fort de kjører. Alle barn mottar diplom med tiden de brukte i vannsklien på diplomet. Dette passer for barn fra 3-9 år.

15. – 22. april: Badepåske

Bypåske? Vi har åpent hele påsken. Mandag til onsdag setter vi ut saturn i stupebassenget. Fra torsdag til og med søndag gjemmer vi en badeand inne i Nordlandsbadet. Den som finner badeanden vinner en flott premie som kan hentes i resepsjonen. Løpematten og målene ligger ute hele påsken. Mandag-onsdag har vi åpent fra 11.00-21.00 og skjærtorsdag til og med 2. påskedag har vi åpent fra kl. 11.00-18.00.

4. april: Hjelpemiddelmesse

Bli kjent med produkter innen arbeidsliv, skole/utdanning og dagligliv, samt få prøve ut hjelpemidlene som formidles gjennom NAV Hjelpemiddelsentral Nordland. Messen finner sted i Bodøhallen. Les mer om hjelpemiddelmessen her.

9. april: Salten Filmfest

Filmfest Salten er en årlig filmfest for ellevehundre unge, lovende filmskapere i Salten. Gjennom skoleåret skal 10. trinns-elevene lære å lage film. De får møte filmskapere og involverte i filmer. Filmene skal ha lokal forankring. Prosjektet avsluttes med filmfest hvor elevene blir møtt med rød løper, «champagne» kjendiser og artister samt prisutdeling til slutt. Les mer om Filmfest Salten her. 

26. april: Parken Live: Karpe

Karpe kommer tilbake til Bodø og denne gangen skal de på scenen i Bodøhallen. Karpe er en av Nordens største artister og regne og konserten i Bodøhallen ble utsolgt på kort tid. Les mer om konserten her. 

Kamper:

15. april IK Junkeren – Tromsø 2
Klokken 14.00 i Nordlandshallen

22. april IK Grand – Medkila
Klokken 13.00 i Nordlandshallen

28. april IK Junkeren – Gjelleråsen
Klokken 15,00 i Nordlandshallen

Vanngym

Vi fortsetter med vanngym i mars, og har vanngym også i vinterferieuken. Hver onsdag kommer vår spreke instruktør Elida og motiverer og pusher deltakerne til å yte sitt aller beste og ta ut det lille ekstra. Etter en god treningsøkt tar vi avspenningen på Spektrum Velvære. Alle som er med på vanngymmen får være med på velværeavdelingen vår etter timen.

Svøm Bedre

Gjennom prosjektet «Svøm Bedre» vil vi ha instruktør tilgjengelig på fredag 5. april fra klokken 17.00. Instruktørene vil i utgangspunktet holdet seg i opplæringsbassenget.

Badeparty

Hver fredag i mars arrangerer vi badeparty fra klokken 18.00-20.00. Vi slår av lyset og skrur opp musikken. Våre flinke aktivitører arrangerer flere konkurranser og aktiviteter som passer for alle. Det blir blant annet vannskliekonkurranse og limbo og mye mer. Fin start på helgen! Les mer om vårt badeparty her: Badeparty.

Drop-in babysvømming

Timen baserer seg på forskjellige leker og aktiviteter som skal gjøre barnet trygt i vann og samtidig knytte barnet nærmere mor og far. Innslipp til timen fra klokken 15.00 og instruktør er i vannet til klokken 16.o0. Timen er i terapibassenget. Les mer om Drop-in babysvømming her.

Aktuelt