Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Restaurant Jafs

Bodø Bakeri AS skal drive kafe i Bodø Spektrum

Etter anbudsrunden er det nå klart at det er Bodø Bakeri som skal drive kafe i Bodø Spektrum de neste årene.

Bodø Bakeri vant anbudet

Anbudsfristen gikk ut 2. mars klokken 12.00 og da var det tre tilbydere som hadde levert inn tilbud innen fristen. Etter nøye vurderinger har vi landet på at det er Bodø Bakeri AS som hadde det beste helhetlige tilbudet.

Godt samarbeid med Spektrum Matservice i 10 år

Det var gode tilbud som var levert inn og ingen enkel avgjørelse å ta. Vi har hatt et godt samarbeid gjennom 10 år med Spektrum Matservice AS som i dag drifter Jafs og de har gjort en stor jobb. De har vært hardtarbeidende og stått på for å levere til kundene i Bodø Spektrum. De leverte også et veldig godt tilbud. Spektrum Matservice AS driver flere spisesteder i byen og vi ønsker dem lykke til videre.

Ny driver

Vi ser nå fram til å få inn ny driver og et nytt konsept som vi tror vil passe kundene våre. Det har vært stor interesse for dette både internt og eksternt og det er tydelig noe som opptar folket. Åpningsdato for ny kafe er enda ikke klart.

Aktuelt