Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Dialogkonferanse 28. januar

Dialogkonferanse tirsdag 28.01.2020

Tirsdag 28. januar ønsker vi sammen med Bodø kommune å invitere entreprenører og byggeledere til dialogkonferanse for et 25-meters konkurransebasseng i tilknytning til dagens anlegg. Vi ønsker å skape en dialog i forkant av anbudet som kommer ut. Her vil vi i hovedsak se på gjennomføringmodell med entrepriseform og byggetid, men andre tema kan og diskuteres. Det vil bli gitt en orientering om prosjektet. Hvor står vi per dags dato, tema og løsninger vi jobber med, ambisjoner og målsetninger osv. Vi ønsker også innspill fra markedet i det videre arbeidet.

Energiforbruk

I prosjektet er det også satt noen mål i forhold til energiforbruk. NTNU/SIAT kommer og orienterer om løsninger og ambisjoner vi legger i prosjektet. Prosjektet inkluderer inngrep i det eksisterende anlegget, både teknisk og bygningsmessig.

1 til 1 møter

I tillegg til orientering og diskusjoner i plenum er det mulig å melde seg på korte 1 til 1 møter med oss i etterkant. Ved stor pågang vil entreprenører bli prioritert.

Er du entreprenør eller byggeleder, klikk her for å melde deg på.

NB: bilde er første skisse av det nye 25-meters konkurransebassenget. Endringer vil forekomme.

Aktuelt