Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Februar i Spektrum

Februar er spekket med arrangementer og opplevelser. Her finner dere en oversikt over noe av det som skjer hos oss denne måneden.

1. februar: a-ha «play hunting high and low live»

35 års-jubileet til tidenes norske pop-suksess utvides til verdensturné og starter i Bodø, samtidig som «Take on Me» passerer én milliard avspillinger på YouTube. De vil spille hele debutalbumet og alle deres største hits. Nesten 10.000 billetter er solgt. Les mer om arrangementet her. 

7. februar: Kvalifisering til NM i vannsklie

Fredag 7. februar klokken 18.00 går kvalifiseringen til NM i vannsklie av staben. Det blir 3 klasser, ungdom (10-15 år), kvinner (16+) og herrer (16+). De tre beste i klassene kvinner og herrer blir kvalifisert il NM i vannsklie som i år arrangeres i Tromsøbadet. Les mer om kvalifiseringen her. 

7. februar: Bynatt

Fredag 7. februar arrangeres Bynatt i Bodøhallen. Bynatt er en ungdomsfestival for ungdom fra 9. klasse og oppover. Her blir det blant annet taustigeklatring, gagaball, sumobryting, putekrig, bordtennis, foosball, dansing, innebandyturnering, parkour, og mye mer. Les mer om Bynatt her.

7. – 9. februar: Norengros Cup

Nor Engros Cup er en turnering som arrangeres av IK Grand. Turneringen er for barn og ungdom fra 8-16 år og spilles i Nordlandshallen.

9. februar: Morsdag i Spektrum Velvære

Søndag 9. februar er det morsdag og i den anledning senker vi aldersgrensen i Spektrum Velvære til 13 år. Tilbring kvalitetstid med mor samtidig som man kan nyte en avslappende atmosfære. Slapp av i en av våre 6 badstuer og nyt våre deilige boblebad, både ute og inne. Det blir også en overraskelse til mor. Les mer om morsdag i Spektrum Velvære her. 

14. februar: Valentines Day i Spektrum Velvære

Valentines Day faller i år på en fredag og hva passer ikke bedre enn å ta med din kjære på date i vår deilige velværeavdeling hos Spektrum Velvære. Slapp av og nyt atmosfæren.

21. – 22. februar: BiB-Cup

BiB-cup arrangeres for 27. gang i år. Turneringen er for voksne med bedriftsidrettslag eller vennelag. Det blir konkurranser i basket (dame og herre), fotball (dame og herre), håndball (dame og herre), kanonball mix og volleyball mix. Les mer om BiB-cup her. 

Svøm deg til Malaga

Årets Svøm Langt kampanje fortsetter i februar. I år er kampanjen i regi av AdO Arena i samarbeid med NSF. Svøm 10.000 meter fra 1. januar til 31. mars og vær med i trekningen av en tur til Malaga  og flere andre fine premier. Det er gratis å delta i kampanjen (men må betale inngang til badeanlegget). Les mer om kampanjen her.

Kamper:

01. februar IK Junkeren – Nordstrand
Klokken 16.00 i Bodøhallen

2. februar BHK – Viking
Klokken 17.00 i Bodøhallen

19. februar: BHK – Sandnes
Klokken 18.00 i Bodøhallen

15. -16. februar: Vinterserie
Nordlandshallen

23. februar: Vinterserie
Nordlandshallen

Vanngym

Onsdag  klokken 19.00 er det vanngym i stupebassenget med vår flinke instruktør, Marthe. Etter en god treningsøkt tar vi avspenningen på Spektrum Velvære. Alle som er med på vanngymmen får være med på velværeavdelingen vår etter timen.

Badeparty

Fredager klokken 18.00 blir det badeparty i Nordlandsbadet. Våre flinke aktivitører arrangerer flere konkurranser og aktiviteter som passer for alle. Det blir blant annet vannskliekonkurranse og limbo og mye mer. Fin start på helgen! Les mer om vårt badeparty her: Badeparty.

Drop-in babysvømming

Onsdager er vi igjen klare for å ta imot de søte små igjen til en drop-in babysvømmetime. Timen baserer seg på forskjellige leker og aktiviteter som skal gjøre barnet trygt i vann og samtidig knytte barnet nærmere mor og far. Innslipp til timen fra klokken 15.00 og instruktør er i vannet til klokken 16.o0. Timen er i terapibassenget. Les mer om Drop-in babysvømming her.

 

Aktuelt