Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Februar i Spektrum

Det er stadig ting som skjer i Bodø Spektrum og her finner du oversikten over noen av aktivitetene for februar.

8. februar kvalifisering NM i vannsklie

Fredag 8. februar arrangerer vi kvalifisering til NM i vannsklie i Nordlandsbadet. Registrering fra klokken 17.00 og selve konkurransen starter klokken 18.00. Det blir 3 klasser, ungdom (10-15 år), dame (16+) og herre (16+). De tre beste i dameklassen og tre beste i herreklassen blir kvalifisert til å delta i NM. Beste dame og herre får dekt reise og opphold under NM som arrangeres i Skien fritidspark 30. mars. Les mer om kvalifiseringen her: Kvalifisering til NM i vannsklie – Nordlandsbadet.

Bynatt 2019

1 februar arrangeres Bynatt i Bodøhallen som er en ungdomsfestival for ungdom fra 9. klasse og oppover. Temaet for i år er «tro og vitenskap». Det blir sceneshow med lokale musikere og band. Det blir mange aktiviteter som taustigeklatring, sumobryting, parkour og mer. BYnatt 2019.

Kamper:

6. februar BHK – Drammen
Klokken 17.00 i Bodøhallen

20. februar BHK – ØIF
Klokken 17.00 i Bodøhallen

8. februar Bodø/Glimt – Tromsdalen
Klokken 12.30 i Nordlandshallen

21. februar Bodø/Glimt – Aalesund
Klokken 14.00 i Nordlandshallen

Turneringer:

1. – 2. februar NNM Fotball for Brannfolk, arrangeres i Nordlandshallen fredag og lørdag.

8. – 10. februar NorEngros Cup, er en turnering for jenter og gutter fra 6-16 år og arrangeres av IK Grand Bodø.

22.-23. februar BiB-cup, turneringen arrangeres for 26. gang og har over 80 påmeldte lag. Det konkurreres i fotball, volleyball, basketball, håndball og kanonball.

Morsdag

I forbindelse med morsdag søndag 10. februar har vi 2 for 1 på Spektrum Velvære. Gjør litt stas på mor og ta henne med i vår fine avdeling med avslappende atmosfære og nyt vårt innendørs og utendørs boblebad, badstuer og dusjer.

Valentines Day

Vi feirer kjærlighetens dag med å gi alle våre besøk 2 for 1 på Spektrum Velvære. Ta med kjæresten til en avslappende og romantisk atmosfære. Les mer her: Valentines Day på Spektrum Velvære <3 

Svøm Langt

Årets mosjonskampanje fortsetter i februar, «Svøm deg til Albania». Svømmer du 10.000 meter fra 1. januar til 31. mars er du med i trekningen av en reise til Albania. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere hvor langt du svømmer. Dette kan gjøres på nett, svomlangt.no eller i resepsjonen til Nordlandsbadet. Det vil også trekkes lokale premier.

Vanngym

Vi fortsetter med vanngym i februar. Hver onsdag kommer vår spreke instruktør Elida og motiverer og pusher deltakerne til å yte sitt aller beste og ta ut det lille ekstra. Etter en god treningsøkt tar vi avspenningen på Spektrum Velvære. Alle som er med på vanngymmen får være med på velværeavdelingen vår etter timen.

Svøm Bedre

Gjennom prosjektet «Svøm Bedre» vil vi ha instruktør tilgjengelig på fredag 1. februar fra klokken 17.00 og fredag 22. februar også klokken 17.00. Instruktørene vil i utgangspunktet holdet seg i opplæringsbassenget.

Badeparty

Hver fredag i februar arrangerer vi badeparty fra klokken 18.00-20.00. Vi slår av lyset og skrur opp musikken. Våre flinke aktivitører arrangerer flere konkurranser og aktiviteter som passer for alle. Det blir blant annet vannskliekonkurranse og limbo og mye mer. Fin start på helgen! Les mer om vårt badeparty her: Badeparty. 

Drop-in babysvømming

Hver onsdag i februar har vi drop-in babysvømming. La barnet tidlig bli trygg i vann. Timen baserer seg på forskjellige leker og aktiviteter som også er med å knytte barnet sterkere til mor og far. Innslipp til timen fra klokken 15.00, og instruktør er i vannet til klokken 16.00.

Aktuelt