Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Befaring tomt

Nytt 25-meter konkurransebasseng

Startskuddet for nytt 25-meter konkurransebasseng i Bodø

Mandag 9. september ble det gjennomført planleggingsmøte med rådgivere i prosjektet om nytt 25-meters konkurransebasseng i Nordlandsbadet. Bodø Spektrum, Bodø Kommune, Terje Grønmo arkitekter, SIAT/NTNU og OP Verkis var representert i møte og det ble gode diskusjoner i forhold til forventninger til prosjektet, framdrift og ansvarsfordeling. Oppdraget er først en mulighetsstudie og skisseprosjekt som har som målsetning å ferdigstilles i oktober 2019.

Møte startet med en befaring av eksisterende anlegg og tilhørende tomt og videre hadde prosjektleder Morten Handberg fra Bodø Kommune en kort orientering om prosjektet samt presentasjon av deltakerne.

Bodø Kommune ved Morten Handberg har prosjektledelsen og ansvaret for gjennomføringen av prosjektet.

OP Verkis skal bistå prosjektet i forhold til prosjektering og gjennomføring.  OP Verkis viste til arbeidet som er gjort i forhold til utbyggingen av Østfoldbadet samt byggingen av Holmen bad hvor de har vært sterkt involvert.

Terje Grønmo arkitekter har fått oppgaven med å tegne og designe innholdet i det nye bassenget og hvordan det skal knyttes til eksisterende anlegg og hensyn ta de utfordringene og forventningene som prosjektgruppen kommer fram til.

SIAT/NTNU bidrar med kompetanse innenfor å skape et energieffektiv bygg, både i det nye samt eksisterende anlegget.

Idretten og de største brukergruppene skal involveres i denne delen av prosjektet.

Aktuelt