Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Januar i Spektrum

Nytt år, ny måned og nye aktiviteter. Her finner du oversikt over noen av aktivitetene i Bodø Spektrum i januar.

Svøm deg til Malaga

Årets Svøm Langt kampanje går til Malaga. I år er kampanjen i regi av AdO Arena i samarbeid med NSF. Svøm 10.000 meter fra 1. januar til 31. mars og vær med i trekningen av en tur til Malaga  og flere andre fine premier. Det er gratis å delta i kampanjen (men må betale inngang til badeanlegget). Les mer om kampanjen her.

Vinterens svømmekurs

Vi starter opp med vinterens svømmekurs i uke 2. Vi har babysvømmekurs, barnekurs og voksenkurs. Les mer om våre svømmekurs og nivåene på kursene her. 

10.-12. januar Sulland Nyttårscup

Sulland Nyttårscup er en fotballturnering i regi av Hunstad FK og Innstranden IL. Turneringen arrangeres i Nordlandshallen og er for spillere fra 7-16 år. Den ble for første gang arrangert i 2014 og har ca. 200 deltakende lag. Her er det også fokus på nye dommere som debuterer i denne turneringen. Les mer om turneringen her. 

Kamper:

5. januar IK Junkeren – Storhamar
Klokken 14.00 i Bodøhallen

29. januar BHK – Charlottenlund
Klokken 18.00 i Bodøhallen

Vanngym

Nytt år og nye nyttårsforsett. Onsdager er det vanngym i stupebassenget med vår flinke instruktør, Marthe. Første time etter nyttår blir 15. januar. Vanngym er treningen som passer alle. Lite belastning på ledd og muskler. Her kan man tilpasse intensiteten etter eget nivå. Etter en god treningsøkt tar vi avspenningen på Spektrum Velvære. Alle som er med på vanngymmen får være med på velværeavdelingen vår etter timen.

Badeparty

Fredager blir det badeparty i Nordlandsbadet. Våre flinke aktivitører arrangerer flere konkurranser og aktiviteter som passer for alle. Det blir blant annet vannskliekonkurranse og limbo og mye mer. Fin start på helgen! Les mer om vårt badeparty her: Badeparty.

Drop-in babysvømming

Fra uke 2 er vi igjen klare for å ta imot de søte små igjen til en drop-in babysvømmetime. Timen baserer seg på forskjellige leker og aktiviteter som skal gjøre barnet trygt i vann og samtidig knytte barnet nærmere mor og far. Innslipp til timen fra klokken 15.00 og instruktør er i vannet til klokken 16.o0. Timen er i terapibassenget. Les mer om Drop-in babysvømming her.

Aktuelt