Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Vi lanserer ny hjemmeside

Torsdag 1. juni lanserte Bodø Spektrum nye responsive nettsider.

Vi har i samarbeid med Riktig Spor, et design og kommunikasjonsbyrå fra Bodø, lansert ny hjemmeside basert på publiseringløsningen WordPress.Ved å bruke dette skjema godtar du våre personvernvilkår.

Med ny hjemmeside har vi som målsetting å gjøre siden mer brukervennlig og informasjonen mer tilgjengelig og håper at du som bruker får en god opplevelse. Siden er responsiv og skal tilpasse seg alle enheter som mobil, nettbrett og pc.

Hjemmesiden er bygd opp slik at alle undersider til bodospektrum.no er tilgjengelig med enkle tastetrykk. Vil du se hva som skjer i Nordlandshallen, Bodøhallen, Spektrum Velvære eller Nordlandsbadet så er alt av aktiviteter samlet i en felles aktivitetskalender.

Vi ønsker alle velkommen til de nye hjemmesidene våre og ta gjerne kontakt med vår salg- og markedsansvarlig, Kristin Haugen, eller bruk skjemaet til høyre om du ønsker å gi oss tilbakemelding på din brukeropplevelse og om du finner feil og mangler. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger.

06.06.2017

Aktuelt