Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Mai i Spektrum

Det er stadig ting som skjer i Bodø Spektrum og her finner du oversikten over noen av aktivitetene for mai.

3. – 5. mai: Boligmesse

På Boligmesse i Nordlandshallen får du inspirasjon til å sette i gang med dine prosjekter, enten det er hjemme eller på hytta, ute eller inne. Otto Robsahm, kjent fra Sinnasnekkeren kommer for å holde foredrag og lede morsomme aktiviteter. Les mer om arrangementet her. 

6. – 10. mai: Nordlandsbadet og Spektrum Velvære stengt

Mandag 6. mai til og med fredag 10. mai må vi stenge Nordlandsbadet og Spektrum Velvære for publikum på grunn av omfattende vedlikehold- og oppgraderingsarbeid. For mer informasjon klikk her. 

11. mai: Åpning av utebassenget

Lørdag 11. mai åpner vi igjen etter vedlikeholdsarbeid og åpner utebassenget for sesongen.

10. – 19. mai: Hugos Tivoli

Hugos Tivoli kommer tilbake til Bodø Spektrum. Du finner dem på parkeringsplassen utenfor Nordlandshallen. Les mer om åpningstider og priser her. 

17. mai: Stengt

Vi holder stengt 17. mai.

21. mai: El i Bodø 2019

Jobber du innenfor automasjon, elektrofaglinjer eller innenfor elektromarkedet er dette messen for deg. Her får du kunnskap om fremtidsrettede produkter, muligheten til å bli enda mer innovativ og bygge samhold på tvers av roller og plass i verdikjeden. Les mer om El i Bodø 2019 her. 

30. mai: Kristi Himmelfartsdag

Nordlandsbadet har åpent fra klokken 11.00 – 18.00 og Spektrum Velvære fra klokken 12.00 – 18.00.

31. mai: Nord-Norsk seniordansetreff

31.mai – 2. juni arrangeres Nord-Norsk seniordansetreff i Bodøhallen. Hallen blir fylt med danseglade seniorer som swinger seg til god musikk. Les mer om dansetreffet her. 

Kamper:

12. mai Grand – Snøgg
Klokken 13.00 i Nordlandshallen

12. mai IK Junkeren – Fløya
Klokken 15.30 i Nordlandshallen

25. mai IK Junkeren – Leknes
Klokken 12.30 i Nordlandshallen

26. mai IK Grand – Hønefoss
Klokken 15.00 i Nordlandshallen

Oppstart babysvømmekurs over 5 uker

Mandag 13. mai starter vi opp med et kort babysvømmekurs på 5 uker. Påmelding fra uke 16. Les mer om kurset her.

Vanngym

Det blir ikke vanngym 1. og 8. mai men vi er igang igjen med vanngym 15. mai. Da kommer vår spreke instruktør Elida og motiverer og pusher deltakerne til å yte sitt aller beste og ta ut det lille ekstra. Etter en god treningsøkt tar vi avspenningen på Spektrum Velvære. Alle som er med på vanngymmen får være med på velværeavdelingen vår etter timen.

Badeparty

Vi arrangerer badeparty fra klokken 18.00-20.00 fredag 24. og 31. mai. Vi slår av lyset og skrur opp musikken. Våre flinke aktivitører arrangerer flere konkurranser og aktiviteter som passer for alle. Det blir blant annet vannskliekonkurranse og limbo og mye mer. Fin start på helgen! Les mer om vårt badeparty her: Badeparty.

Drop-in babysvømming

Det blir ikke drop-in babysvømming 1. og 8 mai, men fra 15. mai er vi i gang igjen. Timen baserer seg på forskjellige leker og aktiviteter som skal gjøre barnet trygt i vann og samtidig knytte barnet nærmere mor og far. Innslipp til timen fra klokken 15.00 og instruktør er i vannet til klokken 16.o0. Timen er i terapibassenget. Les mer om Drop-in babysvømming her.

Aktuelt