Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Mars i Spektrum

2. – 6. mars: Vinterferie i Nordlandsbadet

I uke 10 er det vinterferieuke i Bodø og vi utvider åpningstidene i Nordlandsbadet. Mandag, onsdag og torsdag åpner vi klokken 11.00 og tirsdag og fredag klokken 06.30. Fra onsdag til fredag setter vi ut hinderløypa i stupebassenget. Les mer her. 

2. – 4. mars: BHK håndballskole

BHK arrangerer håndballskole i samarbeid med Rema 1000. 50 barn i Bodøhallen.

13. – 15. mars: NM for yngre i bordtennis  utsatt

Bodø Bordtennisklubb arrangeres NM for yngre i Bodøhallen. Det vil bli satt ut 33 bordtennisbord i hallen og konkurreres i 13-årsklassen og 15-årsklassen. Det vil også bli arrangert en egen turnering, Stiga 11’ern, samtidig for barn født i 2008–2009. Les mer om arrangementet her. 

27. – 29. mars: Poweroffice Cup utsatt

IK Junkeren arrangerer fotballturnering for barn og ungdom fra 6-13 år i Nordlandshallen. Det blir kamper i 3’er, 5’er og 7’er fotball. Les mer om turneringen her. 

31. mars: El i Bodø utsatt

Messeselskapet og Norsk produksjon AS arrangerer elmesse for elektroinstallatører, tavlebyggere, automasjon, elektrofaglinjer og andre relatert innenfor elektromarkedet. Her får du kunnskap om fremtidsrettede produkter, muligheten til å bli enda mer innovativ og bygge samhold på tvers av roller og plass i verdikjeden. Les mer her. 

Svøm deg til Malaga

Årets Svøm Langt kampanje fortsetter i mars. I år er kampanjen i regi av AdO Arena i samarbeid med NSF. Svøm 10.000 meter fra 1. januar til 31. mars og vær med i trekningen av en tur til Malaga  og flere andre fine premier. Det er gratis å delta i kampanjen (men må betale inngang til badeanlegget). Les mer om kampanjen her.

Kamper:

1. mars: IK Junkeren – Skreia
Klokken 14.00 i Bodøhallen

1. mars: BHK – Fjellhammer
Klokken 18.00 i Bodøhallen

11. mars: BHK – Sandefjord
Klokken 18.00 i Bodøhallen

21. mars: IK Junkeren – Gjøvik
Klokken 16.00 i Bodøhallen

14. – 15. mars vinterserie
Nordlandshallen

Vanngym

Onsdager  klokken 19.00 er det vanngym i stupebassenget med vår flinke instruktør, Marthe. Etter en god treningsøkt tar vi avspenningen på Spektrum Velvære. Alle som er med på vanngymmen får være med på velværeavdelingen vår etter timen. Det blir ikke vanngym onsdag 4. mars grunnet vinterferie.

Badeparty

Fredager klokken 18.00 blir det badeparty i Nordlandsbadet. Våre flinke aktivitører arrangerer flere konkurranser og aktiviteter som passer for alle. Det blir blant annet vannskliekonkurranse og limbo og mye mer. Fin start på helgen! Les mer om vårt badeparty her: Badeparty.

Drop-in babysvømming

Onsdager er vi igjen klare for å ta imot de søte små igjen til en drop-in babysvømmetime. Timen baserer seg på forskjellige leker og aktiviteter som skal gjøre barnet trygt i vann og samtidig knytte barnet nærmere mor og far. Innslipp til timen fra klokken 15.00 og instruktør er i vannet til klokken 16.o0. Timen er i terapibassenget. Les mer om Drop-in babysvømming her. Det blir ikke drop-in babysvømming onsdag 4. mars grunnet vinterferie.

Aktuelt