Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Mars i Spektrum

Det er stadig ting som skjer i Bodø Spektrum og her finner du oversikten over noen av aktivitetene for mars.

4. – 8. mars: Vinterferie i Nordlandsbadet

Mandag 4. mars til fredag 8. mars er det vinterferie og vi utvider våre åpningstider i Nordlandsbadet. Mandag, onsdag og torsdag åpner vi klokken 11.00 og tirsdag og fredag åpner vi som normalt klokken 06.30. Mandag til og med onsdag setter vi ut Saturn og torsdag og fredag er stupebassenget åpent igjen for å stupe. Vi legger og ut løpematten i opplæringsbassenget og målene blir satt ut. Les mer her: Vinterferie i Nordlandsbadet.

Kamper:

6. mars BHK – Falk Horten
Klokken 17.00 i Bodøhallen

10. mars Junkeren – Tromsø
Klokken 17.30 i Bodøhallen

16. mars Junkeren – Hokksund
Klokken 18.30 i Bodøhallen

17. mars BHK – Halden Topphåndball
Klokken 18.00 i Bodøhallen

31. mars Junkeren – Follo HK Damer 2
Klokken 17.00 i Bodøhallen

NFF Keepercamp

Onsdag 13. og 27, mars arrangeres det keepercamp i Nordlandshallen i regi av NFF Nordland. Spillerutvikler i kretsen tar ut keepere i aldersgruppen født i 2004-2005-2006 til samling med fokus på keeperutvikling og styrke keeper treningshverdagen for keepere.

12. mars: Ungdomsmesterskap i volleyball

Tirsdag 12. mars arrangeres ungdomsmesterskapet i volleyball i Bodøhallen. Mesterskapet går fra 07.30 til klokken 15.00.

Svøm Langt

Mars er siste måned for mosjonskampanjen, «Svøm deg til Albania». Svømmer du 10.000 meter fra 1. januar til 31. mars er du med i trekningen av en reise til Albania. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere hvor langt du svømmer. Dette kan gjøres på nett, svomlangt.no eller i resepsjonen til Nordlandsbadet. Det vil også trekkes lokale premier.

Vanngym

Vi fortsetter med vanngym i mars, og har vanngym også i vinterferieuken. Hver onsdag kommer vår spreke instruktør Elida og motiverer og pusher deltakerne til å yte sitt aller beste og ta ut det lille ekstra. Etter en god treningsøkt tar vi avspenningen på Spektrum Velvære. Alle som er med på vanngymmen får være med på velværeavdelingen vår etter timen.

Svøm Bedre

Gjennom prosjektet «Svøm Bedre» vil vi ha instruktør tilgjengelig på fredag 15. mars fra klokken 17.00. Instruktørene vil i utgangspunktet holdet seg i opplæringsbassenget.

Badeparty

Hver fredag i mars arrangerer vi badeparty fra klokken 18.00-20.00. Vi slår av lyset og skrur opp musikken. Våre flinke aktivitører arrangerer flere konkurranser og aktiviteter som passer for alle. Det blir blant annet vannskliekonkurranse og limbo og mye mer. Fin start på helgen! Les mer om vårt badeparty her: Badeparty.

Drop-in babysvømming

I mars blir det kun drop-in babysvømming den 27. mars grunnet mangel på instruktør. Timen baserer seg på forskjellige leker og aktiviteter som skal gjøre barnet trygt i vann og samtidig knytte barnet nærmere mor og far. Innslipp til timen fra klokken 15.00 og instruktør er i vannet til klokken 16.o0. Timen er i terapibassenget.

Aktuelt