Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Speidere i Nordlandsbadet

Nordlandsbadet slår alle besøksrekorder i 2017

Det har vært et hektisk år for Nordlandsbadet og aldri før har så mange benyttet seg av anlegget.

– Det er veldig gøy å se at vi har slått alle våre besøksrekorder i 2017. Vi har aldri hatt så mange innom Nordlandsbadet i løpet av et år, vi har aldri hatt så mange på skolesvømming og vi har aldri hatt så mange på en og samme dag som vi hadde i juli 2017, forteller salg- og markedsansvarlig, Kristin Haugen.
I 2017 hadde Nordlandsbadet over 131.000 besøk. Det er en økning på 6,9 % sammenlignet med året før.  Det har også vært en økning på skolesvømmingen på 11%, fra 26.000 elever til 29.000.

– Skolesvømming er viktig og vi synes det er hyggelig at så mange elever tar turen til Nordlandsbadet for å lære og bli gode svømmere. Vi håper å opprettholde de gode besøkstallene i 2018 og årene framover, sier Haugen.

Det blir stadig større konkurranse i «opplevelsesmarkedet» i Bodø og det skjer utrolig mye i byen vår, forteller Haugen.

– Vi er svært fornøyde med besøkstallene som bekrefter nok en gang at vi er viktig for innbyggerne i Bodø og regionen og en viktig attraksjon for turistene. Vi er til for Salten og vi skal fortsette å jobbe hardt for å være attraktiv og gi våre besøkende en best mulig opplevelse når de kommer til oss, avslutter Haugen.

Aktuelt