Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

November i Spektrum

Det er stadig ting som skjer i Bodø Spektrum og her finner du oversikten over noen av aktivitetene for november.

8. – 10. november: Barnas Idrettsdag

Barnas idrettsdag arrangeres i Nordlandshallen og Bodøhallen hvert år siden 1997. Det er 24 stasjoner/idretter med voksne instruktører /trenere fra ca. 15-20 ulike klubber i Bodø, Deltakerne får prøve 8 forskjellige aktiviteter på 20 minutter hver i løpet av de 4 timene aktivitetene varer. Les mer om Barnas Idrettsdag her. 

15. – 17. november: Coop Nordland Cup Futsal

Nord-Norges største futbalturnering for klubb og vennelag. Dette er 10. året turneringen arrangeres.

16. – 17. november: Keeperskole i Nordlandshallen

Keeperskole for unge keepere i Nordland. Deltakerne blir delt inn i grupper og får sin egen keepertrener gjennom begge dagene. Les mer om keeperskolen her.

22. november: Skolefri

Vi setter ut vår nye hinderløype i stupebassenget fra klokken 10.00.

22. – 24. november: Eat, Move, Sleep Cup

Turnering i Nordlandshallen for jenter og gutter i alderen 6-12 år. Eat, Move, Sleep har fokus på sunt kosthold, aktivitet og god søvn som er den sikreste måten å gi deg overskudd og energi på.

22. – 24. november: Volleyballturnering

Volleyballturnering i Bodøhallen for ungdom 13-17 år.

24. november: Bodø Spektrum 15 år.

24. november er det 15 år siden vi åpnet dørene til Bodøhallen, Nordlandsbadet og Spektrum Velvære. Dette er vi både stolte og ydmyke over. Vi setter pris på alle som har besøkt vårt anlegg i løpet av våre 15 år. Det blir feiring i Nordlandsbadet denne søndagen.

Kamper:

3.november IK Grand – Fløya
Klokken 13.oo i Nordlandshallen

3. november IK Junkeren – Haslum
Klokken 16.30 i Bodøhallen

20. november BHK – Kristiansand
Klokken 17.00 i Bodøhallen

Vanngym

Hver onsdag klokken 19.00 i stupebassenget.  Med ny sesong og ny instruktør ønsker vi alle velkommen til en gøyal treningstund i stupebassenget. Etter en god treningsøkt tar vi avspenningen på Spektrum Velvære. Alle som er med på vanngymmen får være med på velværeavdelingen vår etter timen.

Badeparty

Hver fredag klokken 18.00-20.00 Våre flinke aktivitører arrangerer flere konkurranser og aktiviteter som passer for alle. Det blir blant annet vannskliekonkurranse og limbo og mye mer. Fin start på helgen! Les mer om vårt badeparty her: Badeparty.

Drop-in babysvømming

Onsdager er vi igjen klare for å ta imot de søte små igjen til en drop-in babysvømmetime. Timen baserer seg på forskjellige leker og aktiviteter som skal gjøre barnet trygt i vann og samtidig knytte barnet nærmere mor og far. Innslipp til timen fra klokken 15.00 og instruktør er i vannet til klokken 16.o0. Timen er i terapibassenget. Les mer om Drop-in babysvømming her.

Aktuelt