Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Nye Nordlandsbadet

Nordlandsbadet kan få nytt 25-meters konkurransebasseng

Mulighetsstudie og skissetegninger

Bodø bystyre har vedtatt oppstart om prosjektering av nytt 25m konkurransebasseng i tilknytning til Nordlandsbadet. Det har lenge vært et ønske, både fra idretten, Nordlandsbadets kunder og besøkende og andre som elsker svømming, om et nytt 25-meters konkurransebasseng.

Nå er mulighetsstudie gjennomført, de første skissetegningene er på plass og prosjektet går inn i en spennende forprosjekteringsfase. Går alt etter planen vil et 25-meters basseng med 8 baner og 250 tribuneplasser kunne etableres her på Plassmyra.

Prosjektleder

Prosjektet gjennomføres i nært samarbeid med Bodø kommune, idretten, andre brukergrupper og fra kommunens UE-avdeling ledes prosjektarbeidet av Morten Handberg.

Det er lagt mye vekt på å få et så kostnadseffektivt anlegg hvor man har fokusert på energieffektivitet og sambruk av teknisk anlegg i eksisterende anlegg og i nytt basseng, samt sambruk av arealer og fasiliteter. Målene i Bodø kommunes klima- og energiplan er også tatt inn i prosjektet.

Anlegget skal være så effektivt at det legges opp til minimalt med ekstra personal. Det vil bli egen inngang til den nye delen som vil være selvbetjent.

Det ligger også en oppgave for prosjektet å videreutvikle eksisterende anlegg samt opprettholde attraksjonsgraden i prosessen frem til 25m bassenget står ferdig.

Tidligst ferdigstillelse årsskifte 2021/2022

Går alt etter planen og politikerne vedtar byggingen vil anlegget tidligst kunne stå ferdig allerede i årsskifte 2021/2022.

Følg med på vår hjemmeside og facebookside, her vil oppdateringer om prosjektet legges ut. Har du spørsmål til prosjektet kan disse sendes til firmapost@bodospektrum.no

 

Første skissetegning nytt 25-meters konkurransebasseng

 

Første skissetegning tørrsone i nytt 25-meters konkurransebasseng

Aktuelt