Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Nytt konkurransebasseng – behandles i bystyret 7. mai

Nytt konkurransebasseng i tilknytting til Nordlandsbadet

Forprosjektet til nytt konkurransebasseng i tilknytning til Nordlandsbadet tilsier at det kan etableres et konkurransebasseng på 25 m med 8 baner og tilhørende garderober og tribune. Innholdet i prosjektet tilfredsstiller behovene som er skissert fra Bodø Svømmeklubb og kravene fra Norges Svømmeforbund. Kostnadsberegningen er innenfor rammene som er vedtatt i økonomiplan 2019-2023.

I bystyret 7. mai

7. mai skal saken opp i bystyret og det skal avgjøres om videreføring av prosjektet konkurransebasseng. Saksdokumentene er lagt ut på Bodø Kommunes hjemmeside. Disse finner du også nederst i saken her.

Rådmannens forslag til vedtak

Bystyret vedtar å videreføre prosjektet konkurransebasseng innenfor en ramme på mnok. 320 (inkl. mva.). Det forutsetter at Bodø Spektrum AS er byggherre og søker finansiering med godkjent kommunal garanti. Rådmannen får mandat til å fremforhandle de nødvendige avtalemessige forhold som leieavtalen mellom Bodø Kommune og Bodø Spektrum AS. Hvis prosjektet stoppes før kontrahering skal det foretas et økonomisk oppgjør mellom Bodø Spektrum AS og Bodø Kommune til dekning av Bodø Spektrum AS sine kostnader i prosjektet.

Rådmannens instilling

Konkurransebasseng_vedlegg 1,2,3,4 til styresak

Konkurransebasseng_saksfremlegg og styrets vedtak

Aktuelt