Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Nytt kunstgress på Aspmyra Stadion i 2022

Bodø Spektrum AS inviterer til åpen tilbudskonkurranse.

Norges beste fotballag fortjener å spille på et topp moderne kunstgress. Bodø Spektrum AS har derfor i dag invitert til åpen tilbudskonkurranse på rehabilitering av kunstgressdekke på Aspmyra Stadion.

Entreprisen omfatter fjerning av eksisterende kunstgressdekke og pad samt levering og installasjon av nytt kunstgressdekke.

Deler av det gamle kunstgresset planlegges lagt på mindre balløkker i kommunen i regi av Bodø kommune. TPE fyllmaterialet i kunstgresset skal gjenbrukes og blir gjeninstallert for tredje gang på Aspmyra. Tiltakene om gjenbruk har som målsetning å gi en positiv miljø- og økonomisk effekt i prosjektet.

Det skal leveres kunstgress som tilfredsstiller kravene til toppfotball.

Prosjektet har som målsetning at kunstgresset skal være ferdig rehabilitert og klar til bruk senest innen søndag den 19. juni 2022.

Gjennomføringen av prosjektet forutsetter at tilbudet ligger innenfor den budsjetterte rammen, og at det foreligger en godkjent finansiering av styret i Bodø Spektrum AS.

Konkurransen er å finne på Doffin.

Klikk her for utlysning

Aktuelt