Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

September i Spektrum

8. – 9. september: Valg

I år er det kommunevalg og du kan avgi din stemme i Bodøhallen. Her finner du informasjon om åpningstider for stemmegivningen. 

12. september: Storhusholdningsmesse

Nord-Norges største bransjetreff arrangeres i Bodøhallen 12. september. Her møter du et bredt utvalg av leverandører fra hele landet. Utstillerne har tilbud innenfor mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy, emballasje og mer. Det er gratis inngang og parkering. Les mer om messen her.

15. september: Den store badedagen

Tredje søndag i september arrangeres den store badedagen i hele landet. Badeglede og vannaktiviteter for store og små og 50 % på inngangsbilletten.

28. – 29. september: Bodø Open Volleyballturnering

Denne helgen arrangeres det volleyballturnering i Bodøhallen. Her kan man stille i klassene dame (øvet), dame (mindre øvet), herre eller mix. Les mer om turneringen her. 

Uke 36: Oppstart svømmekurs

I uke 36 starter vi opp med våre svømmekurs. Vi har kurs for nybegynnere, viderekommende, voksne og eget babysvømmekurs. Les mer om våre svømmekurs.

Kamper:

13. september IK Junkeren – Finnsnes
Klokken 16.00 i Nordlandshallen

15. september IK Junkeren – Vålerenga
Klokken 13.00 i Bodøhallen

15. september BHK – Nøtterøy
Klokken 15.00 i Bodøhallen

15. september IK Grand – Amazon Grimstad
Klokken 15.30 i Nordlandshallen

21. september IK Grand – Åsane
Klokken 15.00 i Nordlandshallen

22. september IK Junkeren – Oslostudentene
Klokken 13.00 i Bodøhallen

28. september IK Junkeren – Skjetten
Klokken 14.00 i Nordlandshallen

Vanngym

Onsdag 4. september klokken 19.00 er vi i gang igjen med vanngym. Med ny sesong og ny instruktør ønsker vi alle velkommen til en gøyal treningstund i stupebassenget. Etter en god treningsøkt tar vi avspenningen på Spektrum Velvære. Alle som er med på vanngymmen får være med på velværeavdelingen vår etter timen.

Badeparty

Sommeren er på hell og høsten står for tur. Det betyr ny sesong med badeparty. Hver fredag klokken 18.00-20.00 Våre flinke aktivitører arrangerer flere konkurranser og aktiviteter som passer for alle. Det blir blant annet vannskliekonkurranse og limbo og mye mer. Fin start på helgen! Les mer om vårt badeparty her: Badeparty.

Drop-in babysvømming

Onsdag 4. september er vi klare for å ta imot de søte små igjen til en drop-in babysvømmetime. Timen baserer seg på forskjellige leker og aktiviteter som skal gjøre barnet trygt i vann og samtidig knytte barnet nærmere mor og far. Innslipp til timen fra klokken 15.00 og instruktør er i vannet til klokken 16.o0. Timen er i terapibassenget. Les mer om Drop-in babysvømming her.

Aktuelt