Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Skrullipop og De nådeløse inntar Nordlandshallen etter stjerner som a-ha og Sting.

Vi møtte Jesper Christensen og Vebjørn «Skrullipop» Kristensen i Nordlandshallen. Jostein Dammen som også skal være med på lørdag var ikke med. I tillegg skal de ha med seg to kordamer.

Konsert i Nordlandshallen

Lørdag planlegger Skrullipop og De Nådeløse og holde konsert i Nordlandshallen uten publikum. Konserten skal streames direkte på deres facebookside og Bodø Nu fra klokken 22.00. Det blir elektronisk pop med litt rap og de lover et forrykende laser- og røykshow.

2000 visninger

For et par uker siden holdt de konsert hjemme i stuen som ble streamet, men nå ønsker de å gjøre det større og har leid seg inn i Nordlandshallen.

«Det er viktig å få arenafølelsen i disse tider» legger Vebjørn «Skrullipop» til.

«Da var det over 100 personer som så streamen direkte og nå i ettertid er det over 2000 som har sett konserten.» forteller Jesper.

Ideen kom på en tur

Hva fikk dere til å booke Nordlandshallen?

«Jeg gikk en tur forbi og tenkte det var en artig ide å ha konsert i Nordlandshallen. Vi hadde egentlig planlagt å ha en konsert ute på Skjerstad men tenkte det hadde vært artigere å spille i Nordlandshallen for null stykk.» Forteller Jesper.

Lokal oppmerksomhet

De har fått stor oppmerksomhet rundt konserten som skal holdes i Nordlandshallen. Både Avisa Nordland og Bodø Nu har laget sak om dette og Bodø Nu kommer også og streamer konserten. Det vil derfor være mulig å se konserten både på bandets facebookside og på Bodø Nu.

Aktuelt