Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Sommerkurs i Nordlandsbadet

Livredning- og Tilvenningskurs i Nordlandsbadet

Nordlandsbadet tilbyr gratis livredningskurs for ungdom og tilvenningskurs for barn i uke 25

Som følge av koronakrisen har Bodø kommune fått tildelt midler fra Utdanningsdirektoratet som skal brukes for å tilrettelegge sommertilbud for barn og unge.

Nordlandsbadet er veldig glad for at vi fikk innvilget vår søknad om midler. Vi kan derfor tilby følgende kurs gratis for barn og unge i sommer.

Livredningskurs

I uke 25 skal Nordlandsbadet arrangere et nytt og spennende livredningskurs for ungdom.

Kurset har som hovedmålsetning at deltakerne skal kunne redde seg selv og andre på en sikker måte hvis en farlig situasjon skulle oppstå i eller nært vann.

Målgruppen er i 12 – 15 årsalderen.

Tilvenningskurs i svømming

Grunnlaget for å bli en god svømmer skal legges i tilvenningskursene. Tilvenningskursene skal gjøre at eleven blir trygger under og over vann. Etter å ha nådd de individuelle trygghetsmålene, kan eleven senere fortsette på svømmekurs der fokuset er teknikk og svømmeferdigheter.

Nordlandsbadet har fått flere henvendelser fra foreldre som ønsker at vi arrangerer tilvenningskurs i sommer. Flere har opplevd at skolesvømmingen og egentreningen har blitt amputert grunnet C19-situasjonen i 2020/2021 og påfølgende nedstenging av Nordlandsbadet.

Kursene vil ha utgangspunkt i tilvenningskurs 2 og 3.

Målgruppen er fra 6 årsalderen.

Aktuelt