Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Speidere i Nordlandsbadet

Speiderne inntar Nordlandsbadet

Denne uken har Nordlandsbadet blitt fylt opp av speidere og det har blitt satt daglige besøksrekorder.

Torsdag 29. juni kom de første speiderne til Bodø og fra og med lørdag har Nordlandsbadet satt publikumsrekord daglig. «Det har vært kø fra over en time før vi åpner og køen har strekt seg langt ut døren og varer fram til  vi stenger. Lørdag satt vi publikumsrekord med litt over 900 besøkende og for hver dag har det økt. Onsdag hadde vi 1700 besøkende i Nordlandsbadet. Det er helt vilt. Vi forventer at i løpet av uken har vi hatt over 8000 speidere innom. Det er utrolig artig at så mange ønsker å besøke oss og det viser at Nordlandsbadet er en av de best besøkte turistattraksjonene i Bodø.» forteller markedsansvarlig, Kristin Haugen.

Speiderkø til Nordlandsbadet
Foto: Bodø Spektrum. Køen til Nordlandsbadet under speiderleiren.

Det kommer speidere fra hele verden og de tre jentene, Vanessa (16), Anna (17) og Emily (18) har tatt turen til Bodø og speiderleiren helt fra New Zealand.

«Dette er andre gangen vi besøker Nordlandsbadet. Vi var her første gang på mandag lamme roverne og i dag dro vi bare oss tre. På mandag trodde vi det skulle være for de litt eldre speiderne men tok feil, men vi koste oss likevel. Vi synes det er et fantastisk anlegg og tar gjerne turen tilbake.» forteller Vanessa.

De tre jentene fra New Zealand kan fortelle om en 25 timers flytur og at turen har vært planlagt i over et år. De er totalt 11 stk som har tatt turen fra New Zealand. Været har de ikke så mye å si på «Det er samme vær i New Zealand nå som det er her i Bodø, men det blåser mye mer i New Zealand» forteller Anna. Når leiren er over skal de feriere i Europa noen uker før de tar turen tilbake til hjemlandet.

Speidere fra New Zealand
Foto: Bodø Spektrum, fra venstre: Anna (17), Emily (18) og Vanessa (16)

 

Aktuelt