Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Artisten Sting

Sting til Bodø Spektrum og Nordlandshallen

Verdensstjernen Sting holder konsert i Nordlandshallen søndag 18. juni 2017.

18. juni spiller verdensstjernen Sting konsert i Nordlandshallen. Det er en historisk dag i det som fort blir tidenes største enkeltstående konsert i Bodøs 200-årige historie.  Det er første konserten etter at Nordlandshallen økte publikumskapasiteten fra om lag 5000 til over det dobbelte. Det er solgt 10.000 billetter til konserten.

Bak konserten står Cherrytree Management, Live Nation og Parken Live.

På 57th & 9th-turnéen får Sting følge av et tremannsband som inkluderer hans trofaste gitarist Dominic Miller, samt Josh Freese (trommer) og Rufus Miller (gitar).

57th & 9th, som ble utgitt 11. november på A&M/Interscope Records, er Stings tolvte studioalbum som soloartist og hans første rock/pop-prosjekt på mer enn et tiår. Samlingen på ti låter representerer et bredt spekter av Stings musikalske uttrykk, fra den gitardrevne førstesingelen “I Can’t Stop Thinking About You” via den rå, Road Warrior-aktige symbolikken i “Petrol Head” til den storslagne “50,000.”

Aktuelt