Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Nasjonal badedag

Den Store Badedagen 17. september

Søndag 17. september – Den Store Badedagen

Nordlandsbadet

Søndag 17. september er det 50 % på inngang Nordlandsbadet. Det vil også være gode tilbud i shoppen vår.

Spektrum Velvære

Vi åpner opp vår velvære avdeling til alle besøkende over 16-år (i følge med foresatte, året de fyller 15). Med en avslappende atmosfære kan du nyte roen og lade batteriene. Her finner du flere forskjellige badstuer og dusjer, røtharium, tepidarium, dampbad, finsk sauna, saltvannskabin, infrarød badstu, aromadusj, fotbad, stillerom, isgrotte og inne- og utendørs boblebad.

Nasjonal Badedag

Målet med nasjonal badedag er å spre glede med bading og vannaktivitet for store og små. Badelandene.no er en organisasjon for norske bade- og svømmeanlegg og vi representerer 3,5 millioner årlige gjester gjennom 22 badeanlegg i hele Norge.

På den nasjonale badedagen står de fleste av våre badeanlegg klare til å skape ekstra glede og begeistring! Tiltakene er forskjellige men vi arbeider for å skape aktiviteter, show og konkurranser og for å ha det moro med vann. Med nasjonal badedag ønsker vi å legge forholdene til rette og jobbe for å bedre svømmeferdighet og motorikk i vann gjennom lek og moro.

50% rabatt på billetter hele denne dagen. Sjekk ut hjemmesiden til hvert badeland mht åpningstider og tiltak. Vi kan love strålende vær, høye temperaturer og god stemning – velkommen!

 

Aktuelt