Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

svøm langt til albania

Svøm deg til Albania

Bli med på den nasjonale Svøm Langt-kampanjen for voksne og barn 1. januar – 31. mars 2019!

Hovedpremiene er ukestur til Albania, med Apollo. Gratis deltakelse og enkel registrering på nett.

 •  Voksne (fra og med 14 år): Svøm 10 000 meter/ 5 000 meter*  i kampanjeperioden og bli med i trekningen av en ukestur til Albania for to voksne.
 • Barn (til og med 13 år): Svøm minst 2500 meter/ 1 500 meter* i kampanjeperioden og bli med i trekningen av en ukestur til Albania for hele familien (2 voksne og 2 barn).
 • Alle barn som svømmer minstekravet får diplom.
 • Vær med i trekningen av andre flotte premier, som gavekort fra Thon på helgeopphold for to personer, stilige svømmebriller fra Klubben AS, m.m.
 • Det er enklest å registrere dine svømte meter på nett. Registrer deg gratis og opprett brukerprofil på www.svomlangt.no. Det er mulig å logge inn med din Facebook-konto. Du kan også benytte registreringskort som finnes i badeland.
 • Du bestemmer selv når og hvor ofte du vil svømme i kampanjeperioden, og du kan svømme i alle svømmehaller/badeland som deltar i kampanjen (ca. 250 på landsbasis).
 • Det trekkes lokale vinnere i hver svømmehall/badeland som deltar i den sentrale hovedtrekningen.

* Egne krav for dem som har en funksjonsnedsettelse.

 

I forbindelse med Svøm Langt 2019 kampanjen, har vi treningstimen 100 minutter for 110 kroner.

 • Billetten er gyldig i 100 minutter fra du registrerer deg inn i gjennom slusen. Armbåndet er tidsstyrt og går du over tiden må du betale 55/85,- kr.
 • Billetten er tilgjengelig i hele åpningstiden fra mandag til søndag.
 • Klippekort for Morgentrening kan også brukes.
 • Skriver du opp 10 «treningstimer» hos oss får du en gratis tur opp på vår deilige velværeavdeling. Dette er kun for de som har gjennomført 10 økter i Nordlandsbadet under kampanjeperioden og kan ikke gis bort til andre. Det gis ikke ut gavekort til bruk ved senere anledninger.
 • Tilgang til Spektrum Velvære må benyttes i kampanjeperioden.

Om Svøm Langt-kampanjen

Svøm Langt er Norges Svømmeforbunds (NSF) nasjonale mosjonskampanje som foregår i perioden 1. januar til 31. mars hvert år. Gjennom kampanjen vil NSF bidra til å skape gode mosjonsvaner i befolkningen ved å motivere til å bruke svømmehallen/badeland som arena for fysisk aktivitet.

Kampanjen er et lavterskeltilbud der alle kan være med, uavhengig av alder og funksjonsnivå. Det er gratis å delta (men må kjøpe inngangsbillett til badeanlegget). Svøm Langt-kampanjen arrangeres i år for 22. gang. De siste årene har det vært med ca. 20 000 deltakere som har svømt i ca. 250 svømmehaller/badeland over hele landet. Med dette har Svøm Langt etablert seg som en av Norges største mosjonskampanjer!

Registrer deg, les mer og kampanjen og få supre treningstips på www.svomlangt.no.

Bli med på Svøm Langt 2019!

Aktuelt