Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Svøm deg til Malaga

Årets Svøm Langt kampanje går til Malaga. Meld deg på og svøm 10.000 meter fra 1. januar til 31. mars og vær med i trekningen av en tur til Malaga.

Utsetter Svøm Langt på ubestemt tid

Vi har bestemt at kampanjen utsettes inntil videre slik at flere kan få muligheten til å svømme sine siste økter når svømmehallene begynner å åpne opp igjen. Vi har ikke satt en ny dato for registrering da situasjonen er uklar. Vi følger med på retningslinjene som blir gitt fra myndighetene fremover.

Årets kampanje går til Malaga

1 januar braker det løs med årets Svøm Langt kampanje som i år går til Malaga. Tidligere år har kampanjen vært administrert av svømmeforbundet, men i år har AdO Arena i Bergen tatt over med NSF som viktig samarbeidspartner.

Nytt for kampanjen er at all registrering skjer digitalt. Det er enkelt å registrere svømte meter både på pc, nettbrett og mobil.

Alle som ønsker kan delta i kampanjen. Det er gratis å delta i kampanjen (men man må betale inngangsbillett til badeanlegget, se våre priser her).

Registrering

 • Du registrerer deg ved å opprette en personlig bruker her. Etter at kontoen er opprettet kan du enkelt legge inn antall meter du har svømt. Dette gjøres under mine økter.
 • Du velger selv hvor og når du vil svømme. Enten du ønsker å benytte din lokale svømmehall eller bassenget i nabokommunen, er det fullstendig opp til deg.
 • Som bruker kan du også opprette og administrere flere deltakere, for eksempel for barna dine.
 • Du må være minst 13 år gammel for å opprette en Svøm langt-konto. Dersom du har barn under 13 år som ønsker å delta kan du legge dem til din egen konto og registrere økter på deres vegne. Dette gjøres på Min Profil.

Trekning

For å bli med i trekningen må du klare minimumskravene for klassen du deltar i. Oversikt over distansen du må svømme i de følgende klassene:

 • Deltakere fra og med året en fyller 14 år skal svømme 10.000 meter.
 • Deltakere til og med året en fyller 13 år skal svømme 2.500 meter.
 • For dem som har en funksjonsnedsettelse er målet 5.000 meter for voksne og 1.500 meter for barn.

Premier

I år er hovedpremien en ferietur til Malaga. Premien består av to separate turer og deles ut både i voksenklassen og barneklassen.

Det blir også kåret ukesvinnere som får hotellfrokost eller weekendopphold for to på et valgfritt Scandic hotell.

Treningstimen

 • Billetten er gyldig i 90 minutter fra du registrerer deg inn i gjennom slusen. Armbåndet er tidsstyrt og går du over tiden må du betale mellomlegget fra treningstimen til ordinær billett.
 • Billetten er tilgjengelig i hele åpningstiden fra mandag til fredag.
 • Klippekort for Morgentrening kan også brukes.
 • Treningstimen kan kun benyttes til trening.

 

Les mer om kampanjen på svomlangt.no.

Aktuelt