Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Ørnulf på julemarked

Fra Nordlandsbadet til julemarked: Ørnulf fikk treffe f.v. Henriette Lambine-Christensen (12), Johanne Lambine-Christensen (12) og Luna Kjelstrup Ertzaas (12) på julemarked i Glasshuset lørdag 9. desember. Han syntes det var stor stas å treffe de tre venninnene, som ofte besøker Nordlandsbadet.

– Vi synes det er veldig artig å være der!

Luna Kjelstrup Ertzaas (12) og tvillingene Johanne og Henriette Lambine-Christensen (12) er badeglade jenter som ofte besøker Nordlandsbadet – Ørnulfs hjem. Det var stor stas for Ørnulf å treffe de tre venninnene på lørdagens julemarked i Glasshuset.

Lørdag 9. desember var Bodø Spektrum KF med egen stand på julemarked i Glasshuset for å selge gavebilletter. Ørnulf ville gjerne bli med, og hadde tatt flyturen fra ørneredet sitt i taket på Nordlandsbadet og ned til sentrum for å kjenne på julestemninga blant bodøværinger på julegaveshopping.

Liker seg i bassenget

Han syntes det var stor stas å treffe Luna, Johanne og Henriette, som er like glade i Nordlandsbadet som han selv er.

– Jeg synes det er artigst å renne i skliene, forteller Johanne.

– Jeg liker best terapibassenget. Det er så varmt og godt der, sier Luna med et smil.

Henriette, på sin side, synes det er morsomt å øve på å stupe. Alle de tre jentene liker å tilbringe tid i vannet, og er nok mye flinkere til å svømme enn det Ørnulf er. Ørnulf er dyktig på å fly og stupe ned i havet for å hente fisk, men er litt redd når det gjelder å svømme. Han trives godt med å bo i Nordlandsbadet og liker det gode og varme redet sitt over bassenget, men han må gå på svømmekurs for å lære å svømme ordentlig. Kanskje han burde spørre Johanne, Henriette og Luna om de kunne passe litt ekstra på ham?

Trivselsledere i klassen

Det er lett å føle seg litt utenfor hvis man tror at man ikke er så flink som de andre, og da er det fint å ha noen som støtter deg. Noen som Luna, Johanne og Henriette. De tre jentene er nemlig trivselsledere i klassen sin, og når de er på skolesvømming eller i gymtimen har de noen viktige oppgaver å utføre.

– Vi skal passe på at ingen i klassen er alene, at alle er med på aktiviteter og at alle har noen å være sammen med. Som trivselsleder får man en egen vest sånn at de andre ser at vi er trivselsledere og de kan komme til oss, forklarer Henriette.

Barnebursdag og disco i bassenget

Venninnene trives så godt i det våte element at de ofte er å finne i badelandet også utenom skoletid.

– Vi har hatt barnebursdag i bassenget, og det er veldig artig! Da spiser vi mat og is, og har det hyggelig sammen. Vi har også vært på disco i bassenget på fredager, fortsetter Henriette, som tror at hun og tvillingsøsteren Johanne besøker Nordlandsbadet minst tre ganger i måneden utenom skoletid.

– Vi pleier å være i badelandet når det er kaldt ute, det er veldig koselig. Vi synes det er veldig artig å være der! forteller Johanne.

Ørnulf ble kjempeglad da han fikk lov til å ta bilde sammen med de tre smilende venninnene, og håper å se dem igjen snart. Ørnulf og resten av gjengen på Bodø Spektrum KF ønsker Luna, Henriette og Johanne og alle andre store og små barn en riktig god jul!

Skrevet av Marie Bunes

Aktuelt