Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

seier i kamp

Toppidrettsbonanza i Bodø i helgen

I helgen spiller alle topplagene i Bodø hjemmekamp i Bodø Spektrum sine anlegg. Fredag starter Bodø/Glimt 2 og IK Junkeren kamper på henholdsvis Aspmyra Stadion og Nordlandshallen. Videre spiller Grand Damer 2 kamp i morgen på Bankgata kunstgress hvor Bankgatahallen sine fasiliteter blir brukt. Det hele avsluttes søndag med Grand Damer i Nordlandshallen, Bodø/Glimt på Aspmyra Stadion, IK Junkeren sitt damelag i Håndball i Bodøhallen og Bodø Håndballklubb i Bodøhallen.

I tillegg arrangeres det kamper i toppserien håndball for gutter og jenter 16 år i Bodøhallen og Salten Aqua har samling på Aspmyra Stadion for talenter i alderen 12-13 år fra Nordland og Sør-Troms.

Det er veldig spesielt at alle topplagene i fotball og håndball i byen har hjemmekamp samme helg og at disse kampene spilles i våre anlegg. Tror aldri det har skjedd tidligere, i hvert fall ikke så lenge jeg har vært i Bodø Spektrum, Sier avdelingsleder, Tor-Ove Falch, Bodø Spektrum.

Vi håper mange tar turen innom anleggene våre i helgen og støtter topplagene i byen.

Oversikt over helgens kamper:

13.09. Bodø/Glimt 2 – Fløya
Kl. 17.00 Aspmyra Stadion

13.09. Junkeren – Finnsnes
Kl. 17.00 Nordlandshallen

14.09. Grand Damer 2 – Sandnessjøen
Kl. 16.00 Bankgata Kunstgressbane

15.09. Grand damer – Amazon Grimstad
Kl. 15.30 Nordlandshallen

15.09. Bodø/Glimt – Stabæk
Kl. 18.00 Aspmyra Stadion

15.09. Junkeren Damer – Vålerenga
Kl. 14.00 Bodøhallen

15.09. Bodø Håndballklubb – Nøtterøy Håndballklubb
Kl. 18.00 Bodøhallen

 

Aktuelt