Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

vårlyst

Vårlyst 24.-27. mai

Vårlyst 24.-27. mai

Velkommen til ei langhelg full av handel, sprell og opplevelser. Vi feirer at årets lyseste tid endelig er her. Bodø Spektrum, Bodø Sentrum, City Nord og Hunstadsenteret har gått sammen om å skape en handels- og opplevelseshelg i Bodø 24.-27. mai.

Det vil være mange spennende aktiviterer

https://www.facebook.com/varlyst/

Gratis buss

For alle Vårlyst-kunder er det gratis buss. Når du handler i en vårlystbutikk vil du motta en bong med billett som gir deg gratis buss. Bussen stopper utenfor Hunstadsenteret, City Nord og i sentrum.

Offisiell åpning av utebassenget i Nordlandsbadet

Torsdag 24. mai åpner vi endelig utebassenget. Alle som kommer til Nordlandsbadet i tidsrommet 15.00-16.00 får inngangsbillett til kr. 75,-. Ørnulf kommer også til åpningen.

https://www.facebook.com/events/2100610053509204/

Badeparty med badeball-slipp

Fredag 25. mai er vi klar for sesongens beste badeparty og topper det hele med badeball-slipp. Vi har flere hundre badeballer som skal slippes ut i Nordlandsbadet. Noen baller er merket og det vil være flotte premier til de som finner disse. Dette vil du ikke gå glipp av.

Det blir høy musikk og konkurranser i løpet av kvelden.

Mens foreldrene er på After Work i sentrum lager vi tidenes fest for ungdommen i Nordlandsbadet.

Pris barn og ungdom kr. 105,-

Barn under 10 år må være i følge med en badende voksen over 16 år.

https://www.facebook.com/events/484702641948113/

Kjerring-slipp

Slipp kjærringa laus!

Lørdag 26. mai inviterer vi alle damer til en hyggelig dag på Spektrum Velvære.

Alle som kommer innom får saltskrubb til kroppen, eucalyptusklut til bruk i badstuene og shampoo og balsam.

Nyt dagen i en avslappende atmosfære i vår velværeavdeling. Ta en tur innom hver og en av våre 6 badstuer. Dampbadet får i gang blodsirkulasjonen, åpner porene i huden og er positiv for fornyelse av huden. Tepidarium har en eukalyptusaroma som virker oppfriskende på luftveiene. Infrarød badstu, her trenger strålene dypt ned i musklene og løser opp stølhet/kramper. Hver og en av badstuene har en positiv effekt på kropp og sinn.

Du finner også aromadusj, troperegndusj og massajedusj. Og ønsker du det ekstra stille og rolig rundt deg har vi stillerom

Pris alle damer kr. 150,- pr. stk (ordinærpris kr. 290,-).

Ta med deg venninnegjengen, søster, mor eller datter til en deilig dag i Spektrum Velvære.

https://www.facebook.com/events/191978674762147/

Aktuelt