Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Vi feirer sammen, Bodø Spektrum 15 år.

Søndag 24. november fyller Bodø Spektrum 15 år. Vi inviterer til feiring med gratis kake, kaffe, saft og 2004-priser i Nordlandsbadet og Spektrum Velvære

Åpning av Bodøhallen

24 .november er det 15 år siden Bodøhallen, Nordlandsbadet og Spektrum Velvære åpnet og vi ser med stolthet tilbake på de 15 årene og minnene som er skapt. I 2004 i en splitter ny hall tok de norske håndballjentene imot Russland  i det som ble åpningskampen i Bodøhallen. Siden har den vært fylt med utallige håndballkamper både på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå men også med mange flere idretter som innebandy, volleyball, basket, bordtennis, bryting, turn for å nevne noen. I jubileumshelgen arrangeres det volleyballturnering for ungdom i Bodøhallen og Nordlandshallen er fylt med fotballglade barn og ungdommer. Dette viser at Bodø Spektrum er blitt det samlingspunktet og viktige brikken for byen som det for 15 år ble planlagt som.

IK Grands dansegalla

Selv om den offisielle åpningen av hallen var 24. november 2004 ble det arrangert dansegalla i regi av IK Grand Bodø den 13. november. Dette var første arrangementet som ble gjennomført i det nye anlegget og med Ole Ivars som headliner og tett mot 1200 deltakere ble det god stemning i den nye hallen.

Nordlandsbadet 15 år

Nordlandsbadet har siden åpningen utviklet seg til å bli en av de store attraksjonene i Bodø. Hvert år besøker opp mot 130.000 mennesker badet. Her lærer barn og voksne seg å svømme og trives i vann. Her arrangeres svømmekurs og skolesvømming og i 2018/2019 ble pilotprosjetet «Svøm Bedre i Nordlandsbadet» gjennomført hvor resultatene viste at mengdetrening og veiledning funker for å bli svømmedyktig. Nå står vi igjen på startstreken for en ny og spennende fremtid for Nordlandsbadet med utbygging av et 25-meters  konkurransebasseng som skal være en arena for prestasjoner og inspirasjon til fremtidige svømmetalenter og svømmere.

Vi ønsker nå å invitere alle våre brukere til å feire denne dagen med oss.

Program

  • Gratis kake, kaffe og saft fra klokken 12.00 (så langt det rekker).
  • Badeballslipp i bølgebassenget ca. klokken 12.15
  • Ørnulf kommer innom.
  • Hinderløypa ligger ute i stupebassenget.
  • 12.00-14.00 vil vi stille ut de første skissene av det nye 25-meters konkurransebassenget. Her er det mulig å stille spørsmål og komme med innspill.
  • Gode tilbud på gavebilletter, badetøy og badeleker hele dagen.

Samme pris som åpningsåret

Spektrum Velvære: 160,- kr.

Nordlandsbadet:

Voksen 115,- kr.
Ungdom/student/honnør: 95,- kr.
Barn: 75,- kr.
Baby: 25,- kr.

Familie 2+2: 340,- kr.
Familie 2+3: 390,- kr.
Familie 2+4: 450,- kr.

Vi gjør oppmerksom på at disse prisene var før det ble lagt på moms på billetter.

Aktuelt