Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Oversikt over Nordlandshallen

Vi søker hallbetjent

Beskrivelse

Ved Bodø Spektrum er det ledig 100 % fast stilling som hallbetjent fra 03.09.2018. Stillingen inngår i oppsatt vaktplan med arbeid på dag, kveld og helg.

Hallbetjenten rapporterer til avdelingsleder som har ansvarsområde i Bodøhallen/Nordlandshallen.

Bodø Spektrum er ett av landets mest innholdsrike idretts-, kultur- og opplevelsessenter har ca. 520 000 besøkende i året.

Bodø Spektrum inneholder to store haller, Bodøhallen/Nordlandshallen, som brukes til idrett, messer, konserter, konferanser og events. Anlegget inneholder også styrkerom og friidrettsbane.

Anlegget har også et moderne svømmeanlegg, Nordlandsbadet, som er tilrettelagt for trening, lek og fornøyelse, samt Spa/velvære avdeling og JaFs restaurant.

I samarbeid med våre leietakere kan Bodø Spektrum tilby et moderne treningssenter, fysioterapi, hud -, kropp- og SPA behandlinger, legevakt og ballettstudio.

Arbeidsoppgaver

Tilrettelegge for den daglige driften; som vedlikehold, rengjøring, kundekontakt, teknisk assistanse og tilsyn i anlegget.

Hoveddelen av arbeidet skal utføres i Bodøhallen/Nordlandshallen og på anleggets eiendom.

Ansvarsområde vil også være i Bodø Spektrum AS, og tilknyttende kommunale idrettsanlegg.

Kvalifikasjoner

For tilsetting som hallbetjent stilles det ingen formelle krav til utdannelse, men det er ønskelig med relevant fagbrev innen enten ventilasjon, elektriker, tømrer eller rørlegger.

Erfaring fra Byggdrift og tilrettelegging av arrangement er et pluss.

Vi trenger medarbeidere som kan jobbe selvstendig, målrettet og som har samarbeidsevne og godt humør. Du må være aktiv, engasjert og interessert i å skape et godt arbeidsmiljø.

Personlige egenskaper

Du vil være Spektrums ansikt utad mot kunder og brukere. Det kreves derfor høy grad av korrekt og positiv opptreden. Dette fordrer at søker er utpreget serviceorientert og løsningsorientert.

Vi tilbyr

Gode pensjon- og forsikringsordninger, samt øvrige ordninger i tråd med gjeldende personreglementer for Bodø kommunes heleide virksomheter.

Annet

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju, og personlig egnethet vil inngå i vurderingen.

Lønn etter gjeldende tariffavtale. Tillegg for kvelds- og helgearbeid.

Søkere må benytte elektronisk søknadsskjema via Bodø kommune sine sider, klikk her.

Vi oppfordrer kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning eller kulturell bakgrunn. Fast ansatte i Bodø kommune med fortrinnsrett som overtallig, ferdig attført eller som ønsker å øke sin stillingsandel oppfordres til å søke.

For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder. Det gjøres oppmerksom på at søkerens navn kan bli offentliggjort, selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på søkerlisten. Dokumentasjon på utdanning og praksis skal ikke sendes inn, men legges fram i forbindelse med intervju. Dette gjelder også for interne søkere.

Søknadsfrist:    08.04.2018
Utlyst dato:      19.03.2018
Vårref:              2676/2018-MJ

Kontaktperson

Tor-Ove Falch, mobil: +47 957 37 330, tor-ove@bodospektrum.no

Aktuelt