Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Bodøhallen delt

Tekniske detaljer

Gulv:

Gulvet i Bodøhallen er av Boen eikeparkett og har ett innvendig mål på gulvflaten på 44 x 48 meter. I det daglige er det to håndballbaner skilt av en nettskillevegg. Ved behov gjøres det om til en hovedbane med tribuner på tre sider. Høyde under takkonstruksjon er 7,8 meter. Bodø spektrum har ett Tarkett beskyttelsesdekke for arr. med stor belastning på parkettgulvet.

Tilskuerkapasitet:

Den totale tribunekapasitet er på 1903 sitteplasser. Hallen har en fast betongtribune med 600 sitteplasser på benk. I tillegg er det tre stk. teleskoptribuner med totalt 1303 sitteplasser. 305 av disse er seter med rygg. I tillegg er det ca 200 ståplasser øverst på teleskoptribunene. Hallen er godkjent for 2600 personer og det kan med tiltak økes til 3500 personer.

Belysning:

Full belysning i hallen gir ca 1200 lux og er koblet i grupper.

Lyd:

Ett av Norges beste lydanlegg for bruk til idrettshaller. Da lydanlegget er gruppestyrt så kan det og brukes på seminarer i kombinasjon med teleskoptribune.

Storskjerm med scoreboard:

Størrelse på skjerm 6,4 x 3,84 meter (24,58 kvm). Skjermoppløsning 640 x 384 pixels.

Strøm:

Der er 10 stk 63A 400V uttak og 6 stk 63A 230V uttak fordelt på tre av veggene. I tillegg kan det kobles 125A 400V direkte i strømskap.

Opphengssystem:

Under taksperrer er det montert H-bjelker med løpekatter for ett fleksibelt oppheng av motortaljer og trosser til konserter og lignende. Maximum punktlast på H- bjelke mellom taksperrer er 1000 kilo. Senteravstanden på taksperrer er 6 meter.

Innlastingsporter:

1 stk port på 4 x 4 meter direkte inn i hallen og 1 stk port på 3 x3 meter inn i ett 145 m2 lagerrom som ligger mellom Bodøhallen og Nordlandshallen.

Datalinjer:

Hallen har ett åpent trådløst nettverk i tillegg til faste uttak fordelt på langveggene.

Garderober:

4 stk store garderober og 2 stk dommergarderober.

Toaletter:

Under fasttribune er det dame, herre og HC toalett. I tillegg er det toalett i alle garderober.

Scene:

Hallene disponerer 100 m2 scene som består av 1 x 1 meters moduler som han bygges opp til 1,5 meters høyde. Gulvet har en glatt og en ru side i mørk brun farge.

Bord og stoler:

170 langbord på bukker 300 x 75 cm med plass til 10 personer pr bord. 1650 plast stablestoler.

Truck:

El-truck som løfter inntil 1600 kilo med løftehøyde 3,3 meter.

Parkering:

Parkeringsplass på forsiden av anlegget har 240 plasser. I tillegg er det ca 1500 p-plasser i nærområdet.

Forflyttingshemmede med godkjent parkeringstillatelse fra Bodø kommune, kan benytte alle parkeringsplassene i tillegg til de oppmerkede HC plassene. Det er også fritak for betaling for denne gruppen av brukere.

Skal du besøke Bodø Legevakt finnes det egne p-plasser. Husk å be om p-bevis hos legevakta.

Er du arrangør får du tildelt inntil 12 p-bevis som fritt kan brukes til arrangørstab.

Aktuelt