Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Morgentrening

Velkommen til en deilig morgentrening og ei koselig stund på bassengkanten.

Hver tirsdag og fredag mellom klokken 06.30 og klokken 08.30 er det morgentrening.

På grunn av bygging av nytt 25m basseng vil det bli et redusert tilbud på morgensvømmingen. Alle som løser billett til morgentrening må være oppe av bassenget og ute av garderoben før kl 08.30. Dette fordi skolesvømmingen har fått prioritet i bassengene inntil vi kan åpne det nye 25m bassenget høsten 2023.

Billett kr. 124,- inkl. kaffe.

En deilig svømmetur på morgenen er en ypperlig anledning til å få kroppen igang. Tar du frokosten i lomma, kan den nytes på bassengkanten etter svømmeturen, kanskje sammen med en god kollega?

Svømming er skånsomt, du bruker hele kroppen, og trenger slett ikke slite deg ut for å få opp pulsen. For dere som er opptatt av forbrenning og mosjon, er en liten og rolig økt før frokost optimalt. Svømming er rangert høyt på lista over kaloriforbruk pr. time.

Aktuelt