Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Vanngym

Vanngym – super trening i vann!

Hver onsdag klokken 19.15 i stupebassenget.

Vi bruker flyteormer, og avslutter med uttøying og avslapning på Spektrum Velvære.

Vanngym passer for alle uansett alder og fysisk form, om du er gammel eller ung, godt trent eller utrent. Trening i vann er perfekt da vannet fungerer som støtte og massasje og gir liten belastning. Har du smerter i ledd er trening i vann et godt alternativ til for eksempel løping og sykling. Du får brukt hele kroppen og kan trene kondisjon, styrke, bevegelighet og koordinasjon uten å belaste kroppen og leddene for mye.

Timen er tilrettelagt slik at alle kan være med. Du bestemmer selv hvor hardt du skal trene, jo mer du jobber, jo mer får du opp pulsen og dess hardere blir treningen. Det er forskjellige effektive øvelser til fengende musikk som gir ekstra motivasjon til å ta i. Vanngym kan du trene hele året, uansett vær og føre.

Billetter til vanngymmen

Ønsker du å delta på vanngymmen er det bare å møte opp. Det er ingen påmelding.

Det er ingen ekstra kostnad for å delta på vanngymmen.  Det er mulig å velge mellom to billettyper for å delta.

  1. Treningstimen: 90 minutter for 115,- kr. Tiden starter fra du går inn slusen og til du går ut igjen. Går det over 90 minutter må man betale mellomlegget på kr. 50,-.
  2. Ordinær billett: Denne gir deg mulighet til å være i Nordlandsbadet så lenge du ønsker innenfor våre åpningstider. Etter timen vil instruktøren ta alle deltakerne med opp i vår velværeavdeling. Her er det muligheter for ekstra uttøying og avslapping (ca. 45 minutter). Her finner du våre priser. 

Har du planer om å benytte deg ukentlig av vanngymmen kan vi anbefale å kjøpe klippekort da det gir en reduksjon i prisen per gang.

Les hva Kari Jaquesson sier om vanngym: Trim i vann anbefaler jeg til alle.

Aktuelt