Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

The black hole og diskosklia

Utendørssklier

Innerst i Nordlandsbadet finner du to utendørs sklier. Her kan du ha skliekonkurranse med venner eller familie. Hvem kjører raskest ned sklien. Begge skliene har elektronisk tidtaking så det blir pinlig nøyaktig. En gang i året arrangeres det også kvalifisering til NM i vannsklier.

Blue Turbo

Blue Turbo har flere lyspunkter nedover som gir poeng ved berøring. I tillegg opplever du et par «stjernehimler», musikk og «vannvegg». Anbefalt aldersgrense er 8 år, men en voksen kan ha et mindre barn på fanget hvis en ønsker. Det er ikke tillatt å skli med hodet først, og man skal skli kun en av gangen på grønt lys.

The Black Hole

The Black Hole er smalere i omkrets enn discosklia. Den er helt mørk og gir mye større fart. Sklien er 85 meter lang. Anbefalt aldersgrens er 8 år, men en voksen kan ha et mindre barn på fanget hvis en ønsker. Det er ikke tillatt å skli med hodet først, og man skal skli kun en av gangen på grønt lys.

Aktuelt