Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Ordensregler

Vi som jobber i Nordlandsbadet er her for deg. Trivsel og sikkerhet er vår høyeste prioritet så vi ber deg om å ta hensyn til følgende:

Ordensregler:

 1. Adgang til badet har bare personer som har løst billett eller er medlem av ei leiegruppe.
 2. Alle bader på eget ansvar. Personer som ikke er svømmedyktig og barn under 10 år har kun adgang til badet ifølge med en badende svømmedyktig person over 16 år.
 3. Badeanlegget skal være en mobilfri sone. Telefonene skal oppbevares i egne verdiskap i skrankeområdet.
 4. Grundig såpevask uten badetøy skal foretas før bruk av badstue og badeanlegg.
 5. Det er ikke tillatt å bruke fottøy i barfotgangene. Badesko kan tillates. Sko plasseres i garderobeskapet.
 6. Medbrakt mat er ikke tillatt i badet eller garderobene.
 7. Besøk i annen hensikt enn å bade kan bare tillates av personalet.
 8. Nordlandsbadet er snus og røykfritt.
 9. Berusede personer har ikke adgang til badet. Personer som ikke overholder dette forbudet bortvises.
 10. Smittebærere av en eller annen art kan ikke besøke badet.
 11. Knusbare gjenstander må ikke tas inn i garderober, dusj og badeanlegg.
 12. Badegjest(er) må låse garderobeskapene og ta vare på det utleverte armbåndet. Dersom armbånd forbyttes, har kunden ansvar for det armbåndet han/hun kommer til skranken med, og skal betale det som det er handlet på båndet. Dersom armbåndet blir borte, skal kunden betale for båndet + kredittbeløp kr 800,- gjelder voksenbillett. Armbånd skal alltid leveres tilbake etter endt besøk.
 13. BADET ER IKKE ANSVARLIG FOR ØDELAGT BADETØY OG BORTKOMNE GJENSTANDER.
 14. Personer som ikke er svømmedyktige må bruke de grunne bassengene. Svømmedyktige må vise hensyn ovenfor mindre svømmedyktige. Stuping må bare foregå når det ikke er risiko for andre, og bare i stupebassenget og fra den siden som brettene er plassert. Ingen må skyves uti eller bli dykket under vann. Løping rundt bassengene, bryting, skrik og skrål må unngås.
 15. Bruk av snorkel og svømmeføtter tillates ikke brukt utenom spesielle treningstimer.
 16. Urenslighet av enhver art i badet eller i anlegget for øvrig er forbudt. De badende har rett og plikt til å hjelpe personalet med å føre tilsyn med dette. Viser for øvrig til gjeldene hygieneregler.
 17. Badende må rette seg etter de instrukser som betjeningen gir, og de instrukser som gjelder for driften av Nordlandsbadet. Betjeningen kan bortvise personer som sjenerer andre ved støyende eller upassende oppførsel.
 18. Alle som besøker anlegget må i egen og felles interesse gjøre sitt til at flest mulig får størst mulig glede, hygge og nytte av Nordlandsbadet.
 19. Personer som viser klanderverdig og sjikanerende oppførsel ovenfor kunder eller ansatte blir utvist.

 

Aktuelt