Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Svøm Bedre i Nordlandsbadet

Svøm Bedre er et tiltak i Nordlandsbadet med målsetning å forbedre svømmeferdighetene til barn på 4. klassetrinn. I skoleåret 2018/2019 kjører vi et pilotprosjekt som gir elevene på 4. klassetrinn på Østbyen Skole, Kjerringøy og Værran 12 gratis klipp til Nordlandsbadet for elev og en voksen for å bli bedre til å svømme.

Åpningstider i Nordlandsbadet

Mandag, onsdag og torsdag:
15:00 – 21:00

Tirsdag og fredag:
06:30 – 21:00

Lørdag og søndag:
10:00 – 18:00

Svøm Bedre

Målsetningen med prosjektet er å forbedre svømmeferdighetene for elever ved 4 klassetrinn. Adgangen til Nordlandsbadet er i fritiden og er et frivillig tilbud. Ved å starte med et pilotprosjekt i liten skala, ønsker prosjektet erfaringer med innhold, utforming og resultat før en eventuell videreføring i fullskala.

 

Gjennom pilotprosjektet til Svøm Bedre får elevene ved 4. klassetrinn på Østbyen skole, Kjerringøy og Værran 12 ganger gratis besøk på hverdager (mandag til fredag) sammen med en voksen til og med 21. juni. 2019. Nordlandsbadet tilrettelegger for instruksjon på bestemte tidspunkt. Følg med på facebookgruppen: Svøm bedre i Nordlandsbadet