Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Foreldre og barn 2-4 år

Nye kurs starter i januar 2023. Påmelding kommer 12. desember 2022.

Småbarnssvømming for barn i alderen 2 til 4 år.

Småbarnssvømming foregår i vårt terapibasseng, som har en temperatur på 34 grader. Aktivitetene legger vekt på å gi barna en trygghet i og under vann gjennom lek sammen med foreldre.

Informasjon om Småbarnssvømming:

Småbarnssvømming baserer seg på aktiviteter som bidrar til lek, sosialt samspill, glede og trivsel. Aktivitetene skal bidra til at både barn og voksne skal bli trygge i og under vann.

Her skal barna gjennom lek, lære seg grunnleggende ferdigheter i vann, slik som dykke, flyte, gli og fremdrift. Det legges også vekt på selvberging, slik at mye av aktivitetene som gjøres har dette perspektivet.

Småbarnssvømming viderefører de kunnskapene man lærte på babysvømming, og jobber samtidig mot målene som ligger på svømmekursene, spesielt tilvenning 1 (dykke) og tilvenning 2 (flyte).

Om man ikke har deltatt på babysvømming før, så er det ingen hindring for å kunne komme på småbarnssvømming. Vi tilpasser nivået til hvert enkelt barn.

Gruppene blir inndelt i alderstilpassede grupper.

Kursstart:

lørdag 28.jan kl 09.30 kurs 1

lørdag 28.jan kl 10.00 kurs 2

 

 

Aktuelt