Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Nordlandshallen

Nordlandshallen/Bodøhallen
– er åpen som vanlig f.o.m 3.januar 2022.

Kommunen ser ingen smittevernfaglige utfordringer knyttet til dette. Denne beslutningen ligger fast, og er kvalitetssikret med smittevernoverlegen/ kommunens kriseledelse.

Aktiviteten:
Idrettslag, andre aktivitetsgrupper står ansvarlig for å drive sin aktivitet i de respektive anleggene i tråd med de føringer og regelverk som nasjonale myndigheter har gitt.
Det handler om avstand, antallsbegrensning, aldersgrupper, bemanning (antall voksne ansvarlig) etc.

Siden det er anbefalt en maksimum gruppestørrelse på 20 personer på hver idrettsflate, vil dette innebære at foreldre eller andre ikke skal ha tilgang til hallen. Idrettslagene er pliktig å informere foreldre/foresatte gruppen om dette.

Nasjonale råd og regler
Corona info fra Bodø kommune

Vi ønsker dere alle god jul og et riktig godt nyttår, så håper vi vi møtes snart igjen under normale forhold!

Kort om Nordlandshallen

Nordlandshallen samler hele 250.000 besøkende i året, og er en smeltedigel for idrettsutøvere ikke bare i Bodø men hele landsdelen. Her samles både ung og gammel på alle sportslige nivåer. IK Grand damer og IK Junkeren spiller sine hjemmekamper hos oss og  FK Bodø Glimt trener og spiller treningskamper i hallen når utendørssesongen er over. Det arrangeres ellers fotballkamper og turneringer hele året. Nordlandshallen brukes også til større utstillinger og messer. Bodø Bilshow ble arrangert her og hadde 8.500 besøkende. Barnas Idrettsdag arrangeres hvert år av Innstrandens I.L. Arrangementet samler over 1.700 barn til et stort spekter av aktiviteter.