Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Leietagere

Bodø Legevakt

Den interkommunale legevaktsordningen Bodø skal sikre befolkningens behov for øyeblikkelig hjelp.

Telefon: 116 117

Åpen for telefonhenvendelser hele døgnet.

Åpningstid: 15.30-08.00 hverdager, ellers døgnåpen

Når liv og helse står på spill ring medisinsk nødnummer 113.

Slik bruker du legevakten best:

Legevakta hjelper deg når det haster. Legevaktens oppgave er å gi deg hjelp med helseproblemer som ikke kan vente til vanlig kontortid.Fastlegen kan også gi hjelp raskt. Hvis du trenger hjelp på dagtid, skal du ringe fastlegen din og spørre om du kan få time. Fastlegen vurderer hvor mye det haster, og kan vanligvis gi deg en time på dagen hvis situasjonen krever det.

Ring og spør om du er usikker. De er her for å hjelpe deg!

Hvis du må vente, er det fordi andre trenger hjelpen raskere. Betaling finner sted på legevakten

Overgrepsmottak
Legevakten i Bodø har et eget døgnåpent tilbud for mennesker som har vært  utsatt for overgrep.Tjenesten er gratis, og alle på legevakten har taushetsplikt. Mottaket er et tilbud til alle innbyggere i: Bodø, Fauske, Sørfold, Røst, Værøy,  Beiarn, Saltdal, Steigen, Hamarøy, Gildeskål og Meløy.

Du kan kontakte mottaket direkte, via politi eller via Krisesenteret.

Besøk legevaktas hjemmeside her.

Pias Ballettstudio

Et sted for alle som ønsker å lære seg å danse, enten det er for moro skyld, for å få trening eller for å komme på et høyt nivå.

Pias Ballettstudio tilbyr undervisning i Barnedans, Klassisk ballett, Jazzdans, Moderne dans og Streetdance. De har egne guttegrupper i Streetdance.

Se egen webside: Pias Ballettstudio

Stamina Trening Spektrum

Senteret har åpent alle dager 05.00 – 24.00 (åpning med medlemskort v/inngang Legevakt) og er bemannet fra klokken 16.30 – 21.00.

Mailadresse: resepsjon.nord@staminagroup.no

Tlf: 90802489 eller sentralbord: 41850980

Vi gjør oppmerksom på at billetter til medlempris til Nordlandsbadet og Spektrum Velvære selges kun på treningssenteret og i senterets åpningstid. Disse selges også i vår resepsjon på Stamina Trening City Nord. Billettene er kun gyldig på kjøpsdato.

Stamina er en kjede av treningssentre som tilbyr et profesjonelt og faglig solid tilbud innen trening, bedriftshelse, fysioterapi og ernæring. Med over 55 sentre, mer enn 2.800 ansatte og over 70.000 medlemmer bidrar Stamina til å gjøre Norge friskere.

Hos Stamina skal alle og enhver finne gode treningsformer og oppleve gleden ved trening og mestring. Deres motto er:»Vi gjør folk friskere!»

Stamina Trening Spektrum har en mengde kondisjonsapparater, og ellers et godt utvalg i øvrige treningsapparater.

Mer info finner du på www.staminagroup.no

7. himmel

7.himmel er en av Norges fremste hud-, kropp- og spa-klinikker.

Fordelt på tre avdelinger lokalisert i Salten-distriktet har de profesjonelle tilbud til alt fra det individuelle kliniske marked til større gruppe arrangementer i opplevelsen SPA.

I avdeling ved Bodø Spektrum tilbyr de profesjonelle SPA-behandlinger i et unikt miljø.

For timebestilling, priser etc sjekk www.syvendehimmel.no

Kontakt pr tlf; 75 50 45 50

Aktuelt